Снимка: Istock

Домът ни безспорно е продължение на самите нас. Той отразява нашия характер и отношение към живота. Как да си помогнете сами и да подобрите притока на пари? Вижте на какво да обърнете внимание в жилището си:

Блокирани входове

Според специалисти входът на вашия дом или офис служи като портал за навлизане на енергия. Ако входът ви е препречен или разхвърлян, това може символично да попречи на възможностите и финансовите благословии да достигнат до вас. По същия начин врата, която скърца или залепва, може да означава съпротива срещу нови възможности.

Уверете се, че вашият вход е добре осветен, без препятствия и приветлив. Поддържайте пътеката чиста и помислете за добавяне на елементи като растения или атрактивен декор, за да поканите положителна енергия и изобилие във вашето пространство.

Северозападен „дефицит“

Северозападната посока се свързва с финансова стабилност и възможности. Ако тази част от вашия дом или офис е пренебрегната или недостатъчно използвана, това може да означава пропуснати възможности или финансова нестабилност. Подобрете северозападния сектор на вашето пространство, като го поддържате чист, добре осветен и свободен от бъркотия.

Помислете за добавяне на елементи като вятърни камбанки, кристали или изображения, които символизират просперитет и изобилие, за да активирате положителния енергиен поток в тази област.

Източник: 6 неща, които спират потока на пари в дома ви 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase